NoviiRemote Deluxe v. 4.1.1 for Pocket PC


OVERVIEW
2008pmNoviiMedia is pleased to unveil a new version 4.11 of NoviiRemote Deluxe, which now covers almost all of the Pocket PC and Windows Mobile devices (see compatibility information).

NoviiRemote Deluxe for Pocket PC
NoviiRemote Deluxe, control all of your home entertainment equipment – TV, Cable/Sat, DVD/CD, VCR, etc. A superior interface, vibrant colors, easy installation and setup, better infrared drivers, and many other improvements have made this the favorite remote program on the market!

Provides custom user interface! You can create your own button layouts now. You may rename and move buttons, delete unnecessary buttons, create new buttons, create additional pages, etc.

You may create a macro that will turn on three devices with one button. You can switch the cable TV for your favorite 155-h channel with only one click.

SCREENSHOTS

nrdppc_anim

MAIN FEATURES

  • NoviiRemote Deluxe for Pocket PC New ! As opposed to the competition, NoviiRemote Deluxe supports all the newest Windows Mobile 5.0 handhelds Qtek 9100, Cingular 8125, i-mate JAmin, T-Mobile MDA, Dopod 838, etc. (see compatibility information below).
  • NoviiRemote Deluxe for Pocket PC Landscape mode. Use your handheld as a remote control even if you have an infrared port on the side.
  • NoviiRemote Deluxe for Pocket PC Programming multi-command macros to one button push. For example, you may create a macro that will turn on 3 devices with one button, switch your Cable TV for your favorite 155-th channel by the only click, etc.
  • NoviiRemote Deluxe for Pocket PC Quick setup. The steps to set up NoviiRemote Deluxe are faster and more intuitive. Get up and running in just a few moments!
  • NoviiRemote Deluxe for Pocket PC About a hundred of pre-installed infrared codes for many popular devices (TVs, cable and satellite boxes and others). Just select your device by means of the Add wizard and begin using the remote!
  • NoviiRemote Deluxe for Pocket PC Unlimited user-defined options let you design your own remote control. Name and draw your own buttons or make your own button layout! If you want the power button on the other side of the screen, move it there. If you want the ‘Mute’ button to be square instead of round, change it. If you want the ‘Record’ button to be blue instead of red, edit it.
  • NoviiRemote Deluxe for Pocket PC Easy navigation. Our interface allows two clicks access to virtually any section of software.

Download :

http://www.mediafire.com/?sharekey=55dbda453ff9ed54e5c3dee5769931ece04e75f6e8ebb871

19 Tanggapan to “NoviiRemote Deluxe v. 4.1.1 for Pocket PC”

  1. Wach Mantap nich Om … Bisa langsung coba😀
    matur suwun nich ….

    gus1968:

    sama-sama bro, kalo ada kendala silahkan komen di sini …

  2. Alhamdulillah …
    akhirnya dah puas banget semalem penuh nyoba2 nich APP MANTAP bener😀 om … belom ada kendala selama semalem …, pokoknya puas banget dech om …, mulai TV, DVD, AC, Oven, CCTV, Power Speaker, ALL multimedia di mobil cmn 1 remote😀 puas100x MATUR SUWUN YA OM GUS

    Eh … BTW gue yg pertama di blog ini yg nyobi ya …😀

    gus1968:

    yang jelas kamu yang pertama bilang 100x matur nuwun …..

  3. dodowicaksono Says:

    mas ini versi trial ya bisa minta key numbernya ngga?
    suwuuun ya mas

    gus1968:

    sudah ada keygennya kok …. coba deh!

  4. tang yu om gus atas noviinya,aku dah cb dan berhasil,enak jg lho py all remote ,klo qt pas lg di lobi ato di cafe ada tvnya tp ga suka ma acaranya qt bs langsung ganti tanpa minta remote,he he he…
    sip lg klo noviinya bs buat remote mobil..

    gus1968:

    wah, bisa membahayakan tempat umum nih ….
    btw, mobil kan remotenya ga pake infrared …. jadi ya ga bisa …
    oh, ya mohon ikut gabung di group My Atom Life di FB ….

  5. mas, kalo buat merk akira bsa ga yah mas

  6. @borneo

    merk apa saja bisa, kalo ga ada dalam database ‘learning’ ssendiri dari remote aslinya. iatilah kita, ‘ngopy’ dari remote aslinya.

  7. dah ga mau lagi linknya om…..tolong yang lain pingin dicoba nih

  8. @sukarende

    baru saya tes, link masih bisa ….

  9. nih aku lagi coba mas…mudah2an kagak perlu beli remot tv dikamar….

  10. kok kaga ada pak gus link na itu…..

  11. om, sy newby pake o2. sy coba instal aplika si diatas kok ga Bs ya, link msh aktif om. kirimin software nya ke email saya dong. pleassss

  12. Dead link om…, tapi aku sudah dapat dari link lain dari om google, cuma sayang Atom Life aku koq cuma bisa remote dari jarak 50 cm doang, yang error pda atau tv-nya ya om?

  13. @ Bowo…namanya aja PDA jadi hanya terbatas jangkauannya…..

  14. @hendrik

    coba klik di sini, Novii Remote Deluxe v4.11.2006.08.21a : http://www.rapidshare.com/files/208808540/NRDeluxe.Cracked.CAB

    @yanuardi

    ga bisanya dimana bro, coba cek extensi filenya apa? kalo exe install lewat komputer, kalo cab langsung lewat pda pake file explorer …

    @Mas Bowo

    bisa jadi dari pdanya yang sudah lemah mengirimkan sinyal infra red, meski tak sepeka remot biasa, jangkauan pda bisa sampai 3 meter kok …

  15. mas gus keygen nya yang mna ya ko ngak da ya?

    gus1968:

    gak pake keygen, pake patch … copykan file exe ke folder tempat install …

  16. makasih ya mas gus atas linknya, semoga jadi amal soleh buat mas gus.
    xixixi.

  17. @yanuardi

    sama2 bro, amiiin …

  18. Ijin nyoba juga mas🙂
    masih bisa ga yaaa…

  19. kok trayel 10 hari ya om…ada yang full nya gak??
    kalo pake patch , gmna caranya ??yang fill exe yang man ya om???

Komentar ditutup.

%d blogger menyukai ini: