WiFi Monster v1.0.25.14


23t5nwgWiFi Monster v1.0.25.14 (Freeware)
Requirements: PPC WM5, WM6
Overview: WiFi Monster is yet another WiFi discovery tool (like Hitchhiker or WiFi companion) for Pocket PC devices.

Image

WiFi Monster is a work in progress, it is still not finished. Now it has just basic features, however it works!

Features:
– Connects open or private networks.
– It shows current WiFi status.
– It shows a list of nearby networks.
– It filters and sorts found networks.
– It allows you to connect selected network manually.
– It can turn WiFi on and off.
– It can turn WiFi off by inactivity timeout and by battery treshold.
– It is finger friendly.
– It supports VGA, wide screens, landscape mode, and it looks nice after all.

To do:
– Autoconnect to the best available network.
– Make string resources easily detachable.
– Maintain internet application
list.
– “No internet application” timeout.
– Launch application on connect.

For VGA users, please download this software here (665 KB) or its mirror here.

Update Description:
v1.0.25.14 (04-04-2009):
– AppToDate support fixed in QVGA version.


Download Instructions:
http://www.megaupload.com/?d=PNWYXN8O

2 Tanggapan to “WiFi Monster v1.0.25.14”

  1. Bro … pernah ngalamin gag begini, daku nginstall wifi monster karena pengen cobain… tapi kurang suit dengan gw … gw uninstall wifi monster ini… tapi koq si wifi gw yang standard jadi matee gak bisa di on… lampu dah kedip yellow + ijo … tapi status di connection manager tetep off, dan di tempat aplikasi lain juga tetep off , status wifi radio nya off … dan tanda segitiga + bulet di atasnya gak nongol … hiks — padahal sebelum nginstall nih aplikasi lancar lancar ajah neh …

    So … what’s the impact ???…. gak bisa nikmatin free Wifi di tempat kemaren gw meeting … jadi pake HSDPA dari telkomsel yang nyedot pulsa … hiks … bro ada yang punya pengalaman kayak begini gag ???

    Tuolooonngg dunk … yang jelas … jangan hard reset ya … gw males nginstall n recovery datanya lagi …

  2. kalau pake wm6 pro, coba matikan semua wireles dengan menekan all wireles off pada wireles manager, kemudian reset, setelah menyala kembali nyalakan phone nya, kemudian reset lagi, periksa apakah wifi juga menyala jika menyala matikan dahulu baru di reset. selamat mencoba..:)

Komentar ditutup.

%d blogger menyukai ini: